Selecteer een pagina
Brief aan Mariek | 151

Brief aan Mariek | 151

Lieve Mariek, Mijn koffer is gepakt, ik heb een rugzak met twee camera’s en wat lenzen klaar staan. Een iPad met series voor in het vliegtuig en een eReader om ter afwisseling wat te lezen. Oh ja, en ik heb een ticket naar New York! zal We hebben het er wel eens over...

Lees meer
Brief aan Mariek | 150

Brief aan Mariek | 150

Lieve Mariek, 31 december 20219.00 uur. De daghet uurdat ik het hoorde. Longkanker. De met enig optimismedoordrenkteslagen om de armvan de dokter. Verdere onderzoeken,behandelwijze toespitsen. Mensen appenmet het slechte nieuws. Oudjaar,maar ik weetverder niets...

Lees meer
Brief aan Mariek | 149

Brief aan Mariek | 149

Lieve Mariek, Het verandert niet hè,met de jaren? Weer niet jarig. Niet dat je een keertjevoor de grapweer echt jarigzou zijn. Zomaarop je niet 55ebijvoorbeeld. Dat je vanochtendook een cappuccinohad besteldin de stad. Een lekker gebakjehad meegegeten. We hadden...

Lees meer
Brief aan Mariek | 148

Brief aan Mariek | 148

Lieve Mariek, Eerst maar het belangrijkste. Vorige week mocht ik weer door de CT-scanner. Dat is ondertussen een formaliteit. Dit was de vijfde keer. Infuus aansluiten, een keer heen en weer door de scanner zonder infuus en een keer met. Nadat het infuus opengaat...

Lees meer
Brief aan Mariek | 147

Brief aan Mariek | 147

Lieve Mariek, Het zal je misschien verbazen te lezen, het verbaast mij ook, dat ik in Oostenrijk zit terwijl ik dit typ. Ik ben op vakantie. En het grappige is, ik ben op de motor. Ik heb er vijf dagen over gedaan om hier te komen. Rustig aan. Ik heb geslapen en...

Lees meer
Brief aan Mariek | 146

Brief aan Mariek | 146

Lieve Mariek, Anderhalve week geleden mocht ik weer in de CT-scanner. Ik was een beetje vroeg in het ziekenhuis want ik moest nog een formulier invullen voor ik de scanner in ging. Ik was daar net mee bezig toen er al iemand op me stond te wachten. Tien minuten te...

Lees meer
Brief aan Mariek | 145

Brief aan Mariek | 145

Lieve Mariek, Ik merkte hetals ik zacht getik voelde. Jouw helmtegen mijn helm. Je sliep zittend op onze motor.   Gelukkig zat je hierbij achterop. En kwam je nooit in de buurt van eraf vallen. Je dommelde weg blijkbaar door het monotone gebrom. Niet echt in...

Lees meer
Brief aan Mariek | 144

Brief aan Mariek | 144

Lieve Mariek, Het is maandagochtend, tweede pinksterdag. Je zou vrij geweest zijn vandaag. Ik mag straks in het ziekenhuis weer een uurtje aan het infuus. Er zijn alweer zes weken voorbij sinds het vorige. Het gaat best goed. Vorige week is er bloed geprikt en de...

Lees meer
Brief aan Mariek | 143

Brief aan Mariek | 143

Lieve Mariek, Ik liep langs het waterhoofd overmoedigbenen steeds stijvervoeten gevoelig. Morgen zou ikmoe zijn. Maar nu liep ik daarwaar ik vaker lieptoen een wandelingnu eigenlijk te ver. De camera bleefop mijn rugalle energie naar lopenniet naar kijken. Amsterdam...

Lees meer
Brief aan Mariek | 142

Brief aan Mariek | 142

Lieve Mariek, Liggend in de CT-scankreeg het me zomaarte pakken. Ik wasgeraakt. Verdriet,angst misschien,de realiteit vanscans, chemo’sen gesprekken. Dat dit de restvan mijn leven. Dat jij hier niet. Vandaag al zeven jaar niet. Dat raaktalles. Liefs,Roon

Lees meer
Brief aan Mariek | 141

Brief aan Mariek | 141

Lieve Mariek, De laatste immuun-/chemotherapie is drie weken geleden. Toen Cécile mij heen bracht werd ik in de auto gebeld door de verpleegkundige van de dagbehandeling met de vraag of ik al onderweg was. De afspraak was eerder al verzet van 9.00 uur naar 14.00 uur....

Lees meer
Brief aan Mariek | 140

Brief aan Mariek | 140

Lieve Mariek De vorige brief eindigde met het overlijden van mijn vader. Zomaar op een dag in maart was het gebeurd. Zonder aankondiging gaf zijn lijf het op. Ilse's oudste zoon en zijn vriendin kwamen net binnen na het overlijden. Fijn dat ze even langskwamen.  Om...

Lees meer
Wil je een email krijgen als er een nieuwe brief geplaatst wordt? Vul dan je eigen email adres hieronder in.
Loading

Archieven