Selecteer een pagina
Brief aan Mariek | 155

Brief aan Mariek | 155

Lieve Mariek, Waar zal ik mee beginnen, de plannen voor dit jaar of met de lichamelijke ongemakken? Eerst dat laatste maar. De immuuntherapie is klaar. Twintig november 2023 ging het laatste portie mijn lijf in. Ik zou er nog één krijgen in januari, maar mijn huid en...

Lees meer
Brief aan Mariek | 154

Brief aan Mariek | 154

Lieve Mariek, Komende dinsdag zal je verjaardag alweer voor de negende keer voorbijgaan zonder jou. Zesenvijftig jaar worden zal je ook niet halen. Misschien komt het daardoor dat ik weer veel aan je denk, of omdat ik melancholiek ben door dagenlang regen. Of allebei....

Lees meer
Brief aan Mariek | 153

Brief aan Mariek | 153

Lieve Mariek, Je zal je waarschijnlijk wel eens afvragen hoe het met me gaat. Ik heb het er al ruim een half jaar niet over gehad.  Eerder dit jaar vertelde ik je dat ik naar New York zou gaan. Ik vond het geweldig. Geen onbekende stad, door de vele films en series...

Lees meer
Brief aan Mariek | 152

Brief aan Mariek | 152

Lieve Mariek, 7 november 1967 - 28 april 2015 Zo veelzeggendzo nietszeggendover jouje leven. De tranen springennog altijdin mijn ogenbij het zien vandeze momentenin tijd. Het streepjein het middenis wie je wasin de wereldvoor anderenen voor mij. 16 oktober 1994 - 28...

Lees meer
Brief aan Mariek | 151

Brief aan Mariek | 151

Lieve Mariek, Mijn koffer is gepakt, ik heb een rugzak met twee camera’s en wat lenzen klaar staan. Een iPad met series voor in het vliegtuig en een eReader om ter afwisseling wat te lezen. Oh ja, en ik heb een ticket naar New York! zal We hebben het er wel eens over...

Lees meer
Brief aan Mariek | 150

Brief aan Mariek | 150

Lieve Mariek, 31 december 20219.00 uur. De daghet uurdat ik het hoorde. Longkanker. De met enig optimismedoordrenkteslagen om de armvan de dokter. Verdere onderzoeken,behandelwijze toespitsen. Mensen appenmet het slechte nieuws. Oudjaar,maar ik weetverder niets...

Lees meer
Brief aan Mariek | 149

Brief aan Mariek | 149

Lieve Mariek, Het verandert niet hè,met de jaren? Weer niet jarig. Niet dat je een keertjevoor de grapweer echt jarigzou zijn. Zomaarop je niet 55ebijvoorbeeld. Dat je vanochtendook een cappuccinohad besteldin de stad. Een lekker gebakjehad meegegeten. We hadden...

Lees meer
Brief aan Mariek | 148

Brief aan Mariek | 148

Lieve Mariek, Eerst maar het belangrijkste. Vorige week mocht ik weer door de CT-scanner. Dat is ondertussen een formaliteit. Dit was de vijfde keer. Infuus aansluiten, een keer heen en weer door de scanner zonder infuus en een keer met. Nadat het infuus opengaat...

Lees meer
Brief aan Mariek | 147

Brief aan Mariek | 147

Lieve Mariek, Het zal je misschien verbazen te lezen, het verbaast mij ook, dat ik in Oostenrijk zit terwijl ik dit typ. Ik ben op vakantie. En het grappige is, ik ben op de motor. Ik heb er vijf dagen over gedaan om hier te komen. Rustig aan. Ik heb geslapen en...

Lees meer
Brief aan Mariek | 146

Brief aan Mariek | 146

Lieve Mariek, Anderhalve week geleden mocht ik weer in de CT-scanner. Ik was een beetje vroeg in het ziekenhuis want ik moest nog een formulier invullen voor ik de scanner in ging. Ik was daar net mee bezig toen er al iemand op me stond te wachten. Tien minuten te...

Lees meer
Brief aan Mariek | 145

Brief aan Mariek | 145

Lieve Mariek, Ik merkte hetals ik zacht getik voelde. Jouw helmtegen mijn helm. Je sliep zittend op onze motor.   Gelukkig zat je hierbij achterop. En kwam je nooit in de buurt van eraf vallen. Je dommelde weg blijkbaar door het monotone gebrom. Niet echt in...

Lees meer
Brief aan Mariek | 144

Brief aan Mariek | 144

Lieve Mariek, Het is maandagochtend, tweede pinksterdag. Je zou vrij geweest zijn vandaag. Ik mag straks in het ziekenhuis weer een uurtje aan het infuus. Er zijn alweer zes weken voorbij sinds het vorige. Het gaat best goed. Vorige week is er bloed geprikt en de...

Lees meer
Wil je een email krijgen als er een nieuwe brief geplaatst wordt? Vul dan je eigen email adres hieronder in.
Loading

Archieven