Selecteer een pagina

Lieve Mariek,

Het is al weer twee weken geleden dat ik je geschreven heb. Ik had het even druk met het afmaken van het filmpje voor Marieke van Dam en mijn eigen magazine plus bijbehorende webpagina. Het moest nu gewoon een keer gebeuren en dat is gelukt. Het filmpje is een beetje veranderd maar de basis heb jij nog gezien en daar ben ik blij om want ik ben er best wel trots op.

Ik ben vorige zaterdag met Tim sr. en David naar Amsterdam geweest. We hebben koffie gedronken bij Els op de boot, waar Saskia ook een bakkie mee kwam doen. Daarna een museum bezocht en veel gelopen. Als afsluiting een pizza gegeten op het terrein van de Westergasfabriek. Leuke dag.

Niet alleen ik heb werk afgekregen, ook Cécile heeft wat klaar. Haar meesterstuk. Het viel haar niet mee qua werk, dat weet je wel, maar ze heeft het volgehouden en het is gelukt. Het is erg mooi geworden. Vorige week heb ik er foto’s van genomen. Adinda was model. Ik begreep dat het de bedoeling was dat jij model zou zijn…

Van de week gaat Cécile het presenteren en we gaan met een aantal mensen mee en ‘s avonds eten in Amsterdam. Ik zou eerst niet meegaan want ik wilde de laatste foto’s gaan maken van Julia, in Den Haag. Maar ik was vandaag een stuk aan het wandelen en ik zag er een beetje tegenop. Dat heb ik nog niet eerder gehad. Een beetje gezonde spanning wel maar dat ik niet echt zin heb om een leuke klus te doen niet. Dus dat hebben we een tijdje uitgesteld. Voordeel is wel dat ik met Cécile meekan maar daarvoor heb ik het niet afgezegd. Nou ja, weet je, ik mis je gewoon erg en daarom gaat het niet iedere dag goed genoeg om normaal door het leven te lopen. Af en toe moet ik stilstaan en dat is nu blijkbaar. Gelukkig kan dat ook.

Ik eet nog regelmatig buiten de deur, bij je moeder, bij Lydia en de mannen, bij Eg en Ciel en komende zondag bij Roline en Martin. Jan is jarig. Imme heeft een paar bergschoenen van jou overgenomen. Mooie bestemming toch?

Afgelopen zondag was ik bij je vader, samen met Tim, Al en de jongens (tja, vaderdag, ook weer zoiets). Ik schrok toch weer een beetje van hem. Hij gaat er steeds ouder en brozer uitzien. Ik vind het lastige bezoekjes.

Nou Mariek, hier hou ik het weer even bij.

Kus,
Roon.

PS. De tuin staat er weer mooi bij. Misschien een beetje uitbundiger dan zou moeten maar toch nog aardig binnen de perken 😉